کمپرسور هوا پرتابل چمدانی - 09113913241

کمپرسور هوا پرتابل چمدانی - 09113913241

این کمپرسورها در سایز ۱۰ ، ۲۵، ۵۰ و ۸۰ لیتری تولید می شوند. این نوع کمپرسورها در هنگام کار صدا و لرزش زیادی تولید می کنند.

کمپرسور هوا پرتابل چمدانی 

انواع مختلف کمپرسور های باد

کمپرسور باد سیلندری یا کوبل 

این کمپرسورها در سایز ۱۰ ، ۲۵، ۵۰ و ۸۰ لیتری تولید می شوند. این نوع کمپرسورها در هنگام کار صدا و لرزش زیادی تولید می کنند. با روغن کار می کنند و توصیه می شود هر ۶ ماه یک بار روغن آنها تعویض شود. قدرت موتور این مدل از ۲ اسب تا ۳ اسب متغیر است.

کمپرسور هوا پرتابل چمدانی

کمپرسور باد اویل فری

این کمپرسور باد جدیدترین مدل تولید شده می باشد که دارای جدیدترین تکنولوژی یعنی بدون روغن کار کردن است. به این مدل کمپرسور باد سایلنت یا اویل فری نیز گفته می شود.

کمپرسور باد اویل فری به واسطه هوا خنک کاری می شود. در زمان کار بسیار کم صداست و حجم مخزن از ۱۰ لیتر تا ۲۰۰۰ لیتر می باشد. این کمپرسورها برای استفاده در مراکز بهداشتی مانند بیمارستان ها، دندانپزشکی، صنایع بسته بندی مواد غذایی و هر جایی که نیاز به هوای فشرده تمیز داشته باشد مناسب است.

بیشتر بخوانید: ساخت اتاق کنترل پنل 

کمپرسور باد یخچالی

کمپرسور باد یخچالی به نام کمپرسور باد سایلنت یا پمپ باد بی صدا نیز شناخته شده است.حجم مخزن این مدل از ۱۰ لیتر تا ۵۰۰ لیتر در مدل های تکفاز و از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ لیتر در مدل های ۳ فاز می باشد.

فشار باد تولیدی این پمپ باد ۸ بار است و در صورت نیاز تا بیشتر از ۱۵ بار نیز با انجام تغییراتی خاص در داخل موتور قابل افزایش می باشد، با روغن کار می کند و از روغن برودتی در آن استفاده است. کمپرسور باد یخچالی گزینه مناسب برای استفاده در محیط های مسکونی، شرکتی و هر محیطی که نیاز به کمپرسور بی سر و صدا دارد قابل استفاده است.

کاربرد کمپرسور پرتابل یا قابل حمل

با توجه به ابعاد کوچک کمپرسور باد پرتابل، می توان گفت این کمپرسورها برای ابزارها و دستگاه های کوچک استفاده می شود و معمولا به فشار خیلی زیادی نیاز ندارند.

اغلب در این دستگاه ها یک سیستم تنظیم کننده‌ وجود دارد تا مقدار فشار مورد نیاز را به صورت دقیق تنظیم نماید. این سیستم دارای دو فشارسنج، یکی قبل از تنظیم کننده‌ی فشار مخزن و دیگری بعد از مخزن ذخیره سازی، می‌باشد تا بتواند در نهایت مقدار فشار هوای مورد نظر را تخلیه کند. 

با توجه به طرز کار این کمپرسورها، معمولا از آن‌ها در اماکن ساختمانی، صنایع راه سازی و سدسازی، معادن و سایر پروژه‌های صنعتی که امکان استفاده کمپرسورهای ثابت وجود ندارد، استفاده می شود. در شرایطی که کمپرسورهای ثابت نیاز به تعمیر طولانی مدت داشته باشند، کمپرسورهای پرتابل به عنوان کمپرسور باد پشتیبان قابل استفاده هستند و از متوقف شدن کار جلوگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: خرید کمپرسور باد پرتابل

 

این کمپرسورها ابعاد کوچک‌تری نسبت به کمپرسورهای ثابت دارند، اما می‌توان از آن‌ها برای تامین هوای فشرده‌ی ابزارهای سنگین مانند پرس منگنه و چکش‌های ضربه‌ای استفاده نمود. یکی از رایج‌ترین موارد استفاده از کمپرسور باد پرتابل در گاراژها و تعمیرگاه‌ها برای پر کردن فشار باد لاستیک‌ها می باشد. بعلاوه، کمپرسورهای پرتابل در تجهیزات دندان‌پزشکی نیز برای تامین فشار مورد نیاز دستگاه‌ها و ابزارها کاربرد دارند.

کمپرسور هوا

نکات مهم قبل از خرید کمرپسور قابل حمل

اندازه گنجایش مخزن

هر چه ظرفیت دستگاه بیشتر باشد، توان آن نیز بالاتر است؛ بنابراین باید مطابق با فضایی که قرار است از کمپرسور هوا قابل حمل استفاده شود، انواع مخزن بزرگ یا کوچک را تهیه کرد.

استفاده آسان از دستگاه

روش استفاده از یک محصول مناسب و باکیفیت نباید پیچیده باشد و امکان اشتباه را پایین بیاورد.

نوع کمپرسور

باید نوع کمپرسور بنا به نیاز و بودجه مشخص شود که کمپرسور هوا قابل حمل یا انواع ثابت آن مناسب هستند. باید نیاز و حجم کاری در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: خدمات کمپرسورهای اسکرو 

هوای خروجی کمپرسور

خروجی هوای دستگاه بر اساس لیتر بر دقیقه است. این عامل مشخص می‌کند که در هر دقیقه چه میزانی باد از کمپرسور هوا قابل حمل پمپاژ می‌شود. این تعریف دبی نیز نامیده می شود.

منبع تغذیه

کمپرسور ها به‌صورت دیزلی یا با برق‌کار می‌کنند. خریدارن می‌توانند بر اساس توانایی و نیازی که دارند یکی از این دو مدل را خریداری نمایند.

نحوه استفاده از کمپرسور هوا پرتابل

کار با کمپرسورهای پرتابل بسیار آسان است و نیاز به تخصص و مهارت خاصی ندارد. اما بهتر است برای حفظ امنیت و عمر مفید این دستگاه، هنگام استفاده از آن چند اصل را رعایت نمود.

۱– تنظیم کمپرسور

اولین و مهمترین گام برای جلوگیری از خسارت ناشی از اتصالات نادرست تنظیم کمپرسور، است. یک روش تنظیم که در همه مدل‌ها رایج می باشد و باید انجام شود، اتصال شیلنگ کمپرسور به شیر تنظیم کننده‌ی دستگاه است. اگر دانش فنی در مورد مراحل مونتاژ ندارید، از یک متخصص برای انجام این کار کمک بگیرید. به علاوه، دفترچه‌ی راهنمای دستگاه معمولاً دستور العمل‌هایی برای کمک به تنظیم درست آن دارد.

بیشتر بخوانید: خدمات اتاق فشار غواصی

۲– بررسی سطح روغن و سوخت کمپرسور

اگر کمپرسور پرتابل، روغنی باشد، بررسی سطح روغن بعد از هر بار استفاده از دستگاه بسیار ضروری است. روغن، موتور را روان و خنک می‌کند، بنابراین کار کردن یک کمپرسور هوا با سطح روغن پایین به موتور آسیب خواهد رساند و تعمیر آن با بیشتر ضمانت‌نامه‌ها قابل قبول نیست.

اگر سطح روغن زیر خط معین باشد، باید به دستگاه روغن بیشتری تزریق نمود. همچنین برای جلوگیری از کاهش کارایی دستگاه، باید نشت روغن را بررسی و محل‌های خروجی آن‌ را مسدود کرد.

علاوه بر روغن کمپرسور، سطح سوخت در کمپرسورهای دیزیلی نیاز به بررسی داردتا از مدت زمان کار دستگاه به بهترین شکل استفاده شود. علاوه بر این، بررسی سوخت و جلوگیری از اتمام آن مانع از وقوع وقفه‌های ناخواسته بین کار، برای پر کردن مجدد سوخت خواهد شد. متداول ترین منبع مورد استفاده در کمپرسور هوا پرتابل، گاز، دیزل و برق است که هر کدام از نظر کارایی، هزینه، دوستی با محیط زیست و نوع استفاده متفاوتند.

کمپرسور

۳– بستن تمام دریچه های خروجی هوا 

برای اطمینان از باقی نماندن هوا در هنگام فشرده‌سازی، باید تمام دریچه‌های خروجی هوا بسته شوند. به منظور ثابت نگه داشتن فشار دیفرانسیل هوای فشرده شده، این کار از نشت هوا جلوگیری خواهد کرد. با توجه به دستورالعمل دفترچه‌ی راهنمای دستگاه‌، مطمئن شوید که سوپاپ‌های مختلف به درستی تنظیم شده باشند.

بیشتر بخوانید: تعمیرات کمپرسورهای برودتی

۴- روشن کردن موتور کمپرسور

با روشن شدن موتور دیزلی یا برقی، سرعت آن به تدریج افزایش می‌یابد تا زمانی که به حداکثر سطح برسد،  اجازه دهید تا کمپرسور چند دقیقه قبل از شروع فشرده سازی هوا در مخزن خود، تا حداکثر فشار گرم شود. سپس می‌توان شیر تخلیه‌ی مخزن را برای جلوگیری از خروج هوا بست. در صورتی که موتور خیلی داغ شد ، توصیه می شود مقداری استراحت داده شود و مجددا دستگاه را روشن نمود.